O nama...

Flower plant doo...

FLOWER PLANT doo se bavi uvozom, proizvodnjom, i distribucijom repromaterijala kao semena cveca, reznice
muškatle, reznice balkonske biljke, i kontejnerskog rasada jednogodisnjeg, i dvogodišnjeg cveća.

Kao rezultat saradnje sa firmom “Elsner PAC" sa sedištem u Nemačkoj ove godine smo u mogućnosti da Vam ponudimo široki spektar rasada muškatli i balkonskog bilja.

Na ovaj način smo u mogućnosti da ponudimo znatno povoljnije cene, jer smo u direktnom kontaktu sa svetski poznatim proizvođačem, a imajući u vidu Vaše interese i potrebe kao proizvođača cveća.

Želimo da Vam ponudimo sadni materijal vrhunskog kvaliteta, velikog izbora vrsta i boja - uz najpovoljnije moguće uslove i cenu, kako bi u današnjoj nestabilnoj i nepredvidivoj ekonomsokoj situaciji obezbedili svim našim partnerima kvalitetnu osnovu.

S obzirom da se svi suočavamo sa visokim troškovima proizvodnje i velikom konkurencijom, želimo da Vam ponudimo mogućnost da na tržište plasirate kvalitetne biljke po konkurentnim cenama.

Isporuke ožiljenih reznica vršimo od početka septembra do kraja marta.

Termin prve isporuke je definisan. Sledeće termine za isporuke Vi sami određujete! Ukoliko smo u mogućnosti mi ćemo se prilagoditi Vašim proizvodnim planovima.

Reznice uvozimo iz Nemačke i Izraela.

Ukoliko imate pitanja oko odabira sorte, procesa proizvodnje i optimalnih termina sadnje, ili Vam treba bilo kakav stručni savet - slobodno nas kontaktirajte!

 

FLOWER PLANT DOO